15-05-2020 15:58

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін та доповнень до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 року № 26»

Обласною державною адміністрацію підготовлено проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін та доповнень до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 року № 26», згідно з яким вносяться зміни до Правил пропускного режиму до адміністративної будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації.

Внесення змін до Правил пропускного режиму до адміністративної будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації дасть можливість забезпечити:

- реалізацію права кожного громадянина на користування електронними послугами з отримання та використанням у разі потреби інформації з національних електронних інформаційних ресурсів;

- особисту безпеку відвідувачів, посадових осіб апарату облдержадміністрації та структурних підрозділах облдержадміністрації, які розміщені в адміністративній будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації у період встановлення в Україні карантину.

Дані зміни розроблені відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 року № 327 «Деякі питання відвідування адміністративних будівель із застосуванням відображення інформації, що міститься в документах, в електронному вигляді», від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами та доповненням)

Проєкт розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 15 травня по 29 травня 2020 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту розпорядження надсилати в письмовому вигляді до 29 травня 2020 року (включно) до організаційного відділу апарату Чернігівської облдержадміністрації  (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 63, тел. 669-221 або в електронному вигляді на електронну адресу [email protected]).

Контактна особа: Зозуля Сергій Володимирович, начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін та доповнень до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 № 26»

Порівняльна таблиця до проєкту розпорядження голови облдержадміністрації «Про внесення доповнень до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2018 № 26»

 

 

ГО Активне Суспільство України