Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Варвинська центральна районна лікарня» Варвинської районної ради Чернігівської області»

Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Управлінням охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Варвинська центральна районна лікарня» Варвинської районної ради Чернігівської області», згідно з яким пропонується встановлення тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Варвинська центральна районна лікарня» Варвинської районної ради Чернігівської області, а саме на проведення:

- профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій;

- профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб;

- попередніх профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів;

- медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами;

- профілактичних наркологічних та психіатричних медичних оглядів,

та втрата чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 16 листопада 2009 року № 387 «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Варвинська центральна районна лікарня»», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 8 грудня 2009 року за № 61/790.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 16 квітня до 30 квітня 2020 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 30 квітня 2020 року (включно) Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 26, 24; тел. 669-159, 675-834 або в електронному вигляді за адресою [email protected]), до Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 678-713, е-mail:  [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Варвинська центральна районна лікарня»
Варвинської районної ради Чернігівської області»

ГО Активне Суспільство України