Інформаційне повідомлення

про електронні консультації щодо проєкту наказу «Про обласний молодіжний фестиваль-конкурс виконавців народної та сучасної пісні «Твої таланти, Деснянський краю!»

Департаментом культури, молоді та спорту облдержадміністрації підготовлено проєкт наказу «Про обласний молодіжний фестиваль-конкурс виконавців народної та сучасної пісні «Твої таланти, Деснянський краю!» яким затверджується Положення про обласний молодіжний фестиваль-конкурс виконавців народної та сучасної пісні «Твої таланти, Деснянський краю!».

Проєкт наказу підготовлено на виконання Закону України «Про культуру».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності проєкт наказу проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 11 березня по 30 березня 2020 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу просимо надсилати в письмовому вигляді до 30 березня 2020 року за адресою: вул. Коцюбинського, 70, м. Чернігів, 14000, е-пошта: [email protected]

Контактна особа: Бондаренко Наталія Сергіївна, головний спеціаліст-юрисконсульт Департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації тел.611-985.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Департаменту культури, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Громадські обговорення» у строки, визначені законодавством.

 

Проєкт наказу«Про обласний молодіжний фестиваль-конкурс виконавців народної та сучасної пісні «Твої таланти, Деснянський краю!»

Проєкт Положення про обласний молодіжний фестиваль-конкурс виконавців народної та сучасної пісні «Твої таланти, Деснянський краю!»

Додаток

 

ГО Активне Суспільство України