Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу «Про проведення обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Сівер-АРТ»

Департаментом культури, молоді та спорту облдержадміністрації підготовлено проєкт наказу «Про проведення обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Сівер-АРТ», яким затверджується Положення про проведення обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Севір- АРТ».

Проєкт наказу підготовлено на виконання Закону України «Про культуру».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Департаменту культури, молоді та, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності проєкт наказу проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 27 лютого по 16 березня 2020  року.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу просимо надсилати в письмовому вигляді до 16 березня 2020 року за адресою: вул. Коцюбинського, 70, м. Чернігів, 14000, е-пошта: [email protected]

Контактна особа: Бондаренко Наталія Сергіївна, головний спеціаліст-юрисконсульт Департаменту культури, молоді та спорту  облдержадміністрації тел.611-985.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено  на сайті Департаменту культури, молоді та спорту  Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Громадські обговорення» у строки, визначені законодавством.

Проєкт наказу «Про проведення обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Сівер-АРТ»

Проєкт Положення про проведення обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Севір- АРТ»

Додаток

ГО Активне Суспільство України