Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проєкту
розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про внесення змін
до розміру витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію»

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про доступ до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію» (зі змінами), загальним відділом апарату Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про внесення змін до розміру витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», згідно з яким встановлюються розмір витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, який надійшов до Чернігівської обласної державної адміністрації, у разі потреби, у виготовленні більше як 10 сторінок запитуваних документів.

З текстом проєкту розпорядження  можна ознайомитися на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації – www.cg.gov.ua (рубрика «Консультації з громадськістю»; підрубрика «Електронні консультації з громадськістю»).

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про внесення змін до розміру витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію» проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 лютого по 11 березня 2020 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються по 11 березня 2020 року загальним відділом апарату Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000, електронна адреса: [email protected].

Контактна особа: Соронович Ірина Володимирівна, завідувач сектору забезпечення доступу до публічної інформації загального відділу апарату Чернігівської обласної державної адміністрації, тел. (0462) 67-40-89.

Проєкт розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про внесення змін
до розміру витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію»

Додаток

ГО Активне Суспільство України