Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про затвердження Положення про порядок ініціювання та подання проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» (зі змінами) та з метою застосування механізму відбору та фінансування проєктів-переможців «Всеукраїнського громадського бюджету» під час підготовки, оцінювання та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про затвердження Положення про порядок ініціювання та подання проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 25 листопада по 09 грудня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 09 грудня 2019 року (включно) Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 34, тел. 675-648 або в електронному вигляді за адресою  [email protected]).

Контактна особа: Гоков Сергій Валерійович, заступник начальника відділу проектів регіонального розвитку Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про затвердження Положення про порядок ініціювання та подання проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області»

Положення про порядок ініціювання та подання проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

 

ГО Активне Суспільство України