Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю проєкту про внесення змін до Програми покращення матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони,  військових частин та правоохоронних органів, які дислокуються на території Чернігівської області, на 2020 рік

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено зміни до Програми покращення матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони,  військових частин та правоохоронних органів, які дислокуються на території Чернігівської області, на 2020 рік.

Основною метою Програми є надання допомоги у проведенні заходів та навчань з територіальної оборони, сприяння військовим частинам, які дислокуються на території Чернігівської області, у підвищенні бойової готовності автомобільної військової техніки, покращенні соціально-побутових умов особового складу та перевезення військовослужбовців до зони проведення операції Об’єднаних сил та у зворотному напрямку.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 20 листопада по 04 грудня 2019  року.

Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються до 04 грудня 2019 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-54-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Кулібик Андрій Вікторович – заступник начальника Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи ,начальник відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект змін до Програми покращення матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони, військових частин та правоохоронних органів, які дислокуються на території Чернігівської області, на 2020 рік

Додаток 1

Додаток 2

ГО Активне Суспільство України