25-10-2019 10:30

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Чернігівської обласної державної адміністрації»

Управлінням по роботі з персоналом апарату Чернігівської обласної державної адміністрації розроблено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Чернігівської обласної державної адміністрації».

Проект розпорядження підготовлено у відповідності до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання пункту 9 статті 48 Закону України «Про державну службу» та з метою визначення загальних положень щодо організації та проходження стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Чернігівської обласної державної адміністрації.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 25 жовтня до 15 листопада 2019 року.

Зауваження та пропозиції до проекту розпорядження просимо надсилати в письмовому вигляді до 15 листопада 2019 року за адресою: вул. Шевченка, 7, каб. 51, м. Чернігів, 14000, відділ проходження державної служби управління по роботі з персоналом апарату Чернігівської обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected].

Контактна особа: ЗАХАРЧЕНКО Марина Вікторівна, начальник відділу проходження державної служби управління по роботі з персоналом апарату Чернігівської обласної державної адміністрації, тел. 67-52-87.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавств.

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Чернігівської обласної державної адміністрації»

ГО Активне Суспільство України