back

Чернігівщину відвідала італійська делегація

23-04-2018 | 16:28

Сьогодні, 23 квітня, Чернігівщину вперше з офіційним візитом відвідала делегація Італійської Республіки на чолі з Надзвичайним і повноважним послом Італійської Республіки в Україні паном Давіде Ла Чечіліа.

У рамках візиту делегати – Надзвичайний і повноважний посол Італійської Республіки в Україні Давіде Ла Чечіліа, помічник Надзвичайного і повноважного посла Італійської Республіки в Україні, перекладач Ірина Півненко і президент благодійної італійської асоціації «Кассаго кличе Чорнобиль» Армандо Кріппа ознайомилися з роботою системи охорони здоров’я на Чернігівщині, ходом модернізації Чернігівської обласної лікарні, взяли участь у відкритті художньої виставки «Італія очима дітей Чернігівщини» та провели зустріч із представництвом Чернігівської обласної державної адміністрації на чолі з її головою Валерієм Кулічем.



У ході офіційної зустрічі в облдержадміністрації сторони обговорили ключові аспекти вже існуючої співпраці та домовилися про подальші напрямки і конкретні кроки її розвитку.

Також, користуючись нагодою, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч запросив представників дипломатичної місії і, за їхнього посередництва, приватних зацікавлених осіб до участі у щорічному «Форумі інвестицій та експорту Чернігівщини», який невдовзі, 16 травня, відбуватиметься уже втретє.

На завершення зустрічі членам делегації Італійської Республіки було презентовано сувеніри на згадку про перше знайомство з Чернігівщиною.



Прес-служба облдержадміністрації