20-09-2019 12:02

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проєкту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з комплектування складу штатної спортивної команди резервного спорту Чернігівської області»

Департаментом cім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації підготовлено проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з комплектування складу штатної спортивної команди резервного спорту Чернігівської області», згідно з яким пропонується затвердити Порядку проведення конкурсу з комплектування складу штатної спортивної команди резервного спорту Чернігівської області за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених на розвиток сфери фізичної культури та спорту.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08 грудня 2010 року № 1115 «Про затвердження Порядку створення штатних спортивних команд резервного спорту та з метою визначення найбільш підготовлених спортсменів Чернігівської області для комплектування складу штатної команди та подальшого створення штатної спортивної команди резервного спорту Чернігівській області, постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 20 вересня по 4 жовтня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проєкту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації до Департаментом cім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченко, буд. 7, кімн. 45; тел.: (0462) 67-65-56 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Черток Тетяна Олександрівна, головний спеціаліст юрисконсульт відділу організаційної та кадрової роботи управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з комплектування складу штатної спортивної команди резервного спорту Чернігівської області»

ГО Активне Суспільство України