18-07-2019 15:36

Інформаційне повідомлення 
про проведення електронних консультацій  щодо проекту нормативно-правового акта – «Порядок стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби в Державному архіві Чернігівської області»

Державним архівом Чернігівської області підготовлено проект нормативно-правового акта – Порядок стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби в Державному архіві Чернігівської області. Метою Порядку є залучення талановитої молоді до державної служби, створення умов для професійного зростання перспективних молодих людей, формування позитивного іміджу державної служби в молодіжному середовищі.

Проект наказу розроблено на виконання частини дев’ятої статті 48 Закону України «Про державну службу» та на підставі доручення в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 18.06.2019 року № 02-11/3407.

Проект Порядку  вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 18 липня до 01 серпня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту Порядку надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Державного архіву Чернігівської  (м. Чернігів, вул. Мстиславська, 2, кім. 19; тел. 645-966, 645-980 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Новик Наталія Петрівна, начальник відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Державного архіву Чернігівської області.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект нормативно-правового акта – Порядок стажування громадян з числа молоді,
які не перебувають на посадах державної служби в Державному архіві Чернігівської області

ГО Активне Суспільство України