12-07-2019 09:49

Часткове відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях

 

Порядок часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях (40,5 КБ, docx)

 

Запроваджено механізм часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях

На виконання заходів з підтримки місцевих товаровиробників у рамках Комплексної Програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна», діє Порядок часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях (далі – часткове відшкодування).

Для отримання часткового відшкодування у межах бюджетного року підприємство за фактом участі у виставково-ярмарковому заході подає Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації документи протягом 30 (тридцяти) календарних днів. Кінцевий термін подання документів щороку до15 жовтня.

Часткове відшкодування надається підприємству як фінансова підтримка на безповоротній основі один раз на відповідний календарний рік.

Розмір часткового відшкодування становить 30 % від фактичних витрат, але в обсягах не більше 50 тисяч гривень у разі очної участі та не більше 5 тисяч гривень у разі заочної участі у виставці.

З умовами Порядку надання часткового відшкодування можна ознайомитись на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Чернігівщина, купуй рідне» за посиланням, або в рубриці «Обласні програми».

За більш детальною інформацією просимо звертатись до Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за телефонами: (0462) 66-91-59, 67-58-34.

 

ГО Активне Суспільство України