Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення Чернігівської обласної ради про внесення змін до Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина - конкурентоспроможний регіон»

Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект рішення Чернігівської обласної ради про внесення змін до Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина - конкурентоспроможний регіон» (далі - Програма), згідно з яким пропонується викласти п. 1 розділу «Інноваційна діяльність» Програми у новій редакції «Проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка», затвердити Порядок проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проект рішення проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 03 червня по 17 червня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту рішення надсилати в письмовому вигляді по 17 червня 2019 року (включно) Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 17, 18; тел. 669-311, 669-636 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Аношенко Юрій Михайлович, заступник начальника управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації - начальник відділу промислового розвитку.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект рішення Чернігівської обласної ради про внесення змін до Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина - конкурентоспроможний регіон»

Напрями діяльності, заходи та очікувані результати Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина - конкурентоспроможний регіон»

Порядок проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка»

ГО Активне Суспільство України