17-05-2019 13:05

Україна

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

____________

2019

    м. Чернігів                               №

_________

 

Про затвердження Правил
розміщення зовнішньої реклами
поза межами населених пунктів
у Чернігівській області

 

Відповідно до законів України «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постанов Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року № 1135 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів», від 16 грудня 2015 року № 1136 «Про внесення змін до Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів» та з метою регулювання відносин, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Чернігівській області, з о б о в’ я з у ю:

1. Затвердити Правила розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Чернігівській області, що додаються (далі – Правила).  

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити опублікування розпорядження голови обласної державної адміністрації у друкованих засобах масової інформації у визначений законодавством термін.

3. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації з моменту офіційного опублікування.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30 грудня 2013 року № 549 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами за межами населених пунктів у Чернігівській області», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 24 січня 2014 року за № 2/956.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

 

Голова                                                                                          О. МИСНИК

Додаток

Аналіз регуляторного впливу

ГО Активне Суспільство України