26-04-2019 14:55

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про встановлення граничних торговельних надбавок (націнок) на продукцію громадського харчування, що реалізується в загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладах комунальним торгівельно-виробничим підприємством Ніжинської міської ради «Школяр»» у м. Ніжин

Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про встановлення граничних торговельних надбавок (націнок) на продукцію громадського харчування, що реалізується в загальноосвітніх навчальних закладах комунальним торгівельно-виробничим підприємством «Школяр» у м. Ніжин», згідно з яким пропонується Затвердити граничні торговельні надбавки (націнки) на продукцію громадського харчування, що реалізується в загальноосвітніх навчальних закладах комунальним торгівельно-виробничим підприємством «Школяр» у м. Ніжин, у відсотках до ціни придбання у розмірі:

  • націнка на сировину та продукти для приготування продукції власного виробництва – 55;
  • надбавка на покупні, що не підлягають подальшій кулінарній та технологічній обробці – 30.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 26 квітня до 10 травня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 10 травня 2019 року (включно) Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 26, 24; тел. 669-159, 675-834 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження

ГО Активне Суспільство України