25-04-2019 16:48

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Чернігівській області»

Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Чернігівській області», відповідно до Закону України «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року № 1135 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів» (із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1136 від 16.12.2015) та з метою регулювання відносин, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Чернігівській області.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 25 квітня 2019 року до 09 травня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 09 травня 2019 року (включно) Управлінню містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул.Єлецька, буд. 11, кімн. 10, тел. 774-586, 675-506 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Усенко Ліана Вячеславівна, головний спеціаліст відділу територіального планування та охорони пам’яток архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Чернігівській області»

Проект Правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Чернігівській області»

ГО Активне Суспільство України