Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 27 серпня 2007 року № 324»

Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 27 серпня 2007 року № 324», згідно з яким пропонується привести власні нормативно-правові акти у відповідність до вимог чинного законодавства.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 12 березня по 26 березня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 26 березня 2019 року (включно) до Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 17, 18, тел. 669-311, 669-636 або в електронному вигляді за адресою: [email protected]).

Контактна особа: Аношенко Юрій Михайлович, начальник відділу промислового розвитку Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про втрату чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 27 серпня 2007 року № 324»

ГО Активне Суспільство України