Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо створення робочої групи з розробки концепції проведення обласного форуму громадських об’єднань

До проекту плану заходів на 2019 рік щодо реалізації в Чернігівській області Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки від АГС «СОВІСТЬ» надійшла пропозиція щодо проведення першого обласного форуму громадських об’єднань.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації пропонує створити робочу групу з розробки концепції проведення обласного форуму громадських об’єднань.

Запрошуємо представників організацій громадянського суспільства та органів виконавчої влади подавати кандидатури до складу робочої групи.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, питання створення робочої групи з розробки концепції проведення обласного форуму громадських об’єднань проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 28 лютого 2019 року по 13 березня 2019 року.

Пропозиції до складу робочої групи з розробки концепції проведення обласного форуму громадських об’єднань прийматимуться по 13 березня 2019 року включно за адресою: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації, вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000. тел.: (0462) 67-57-59, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Мироненко Ірина Юріївна – начальник відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел.: (0462) 67-59-67.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

ГО Активне Суспільство України