back

Гранти для фінансування інноваційних рішень і винаходів за програмою «Expo-Live»

21-12-2017 15:44

За інформацією Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, у період з 20 жовтня 2020 року по 10 квітня 2021 року у м. Дубай (Об’єднані Арабські Емірати) заплановано проведення Всесвітньої виставки «Експо – 2020», основною темою якої визначено «Об’єднуючи Розуми, Створюємо Майбутнє». Попередньо передбачається, що захід відвідає приблизно 25 мільйонів осіб із 180 країн світу.

Виставка присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій і нових ідей для створення кращого майбутнього.

Організаторами Всесвітньої виставки «Експо–2020» анонсовано програму «Expo-Live», яка передбачає проведення конкурсів на надання грантів, що будуть виділятися для фінансування інноваційних рішень і винаходів, які поліпшують якість життя і мають суспільну цінність.

Програма «Expo-Live» передбачає надання грантового фінансування переможцям конкурсів у розмірі до 100 тисяч доларів США для розвитку та підтримки проектів малих та середніх підприємств, стартапів і перспективних початківців з усього світу.

Прийом заявок на участь у програмі відкривається двічі на рік (наступний етап розпочинається у квітні 2018 року). Подати заявку на отримання гранту можуть підприємства будь-якої форми власності, наукові установи, урядові та неурядові організації тощо.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті виставки за посиланням, а також звернувшись на адресу електронної пошти: [email protected].

 

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода