Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проекту звіту про виконання у 2018 році обласної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Чернігівською областю, здійснення представницьких та інших заходів на 2018 - 2022 роки

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2018 році обласної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Чернігівською областю, здійснення представницьких та інших заходів на 2018 - 2022 роки.

Програма спрямована на забезпечення належної організації з відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, інших заходів та нагородження Почесними грамотами обласної державної адміністрації, Подяками голови обласної державної адміністрації, спільними Почесними грамотами облдержадміністрації та облради окремих працівників, трудових колективів та інших осіб, які досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у виробничій, науковій, меценатській, державній, військовій, творчій та інших сферах діяльності, зробили вагомий внесок у створення матеріальних і духовних цінностей або мають інші заслуги перед Чернігівщиною та Україною.

Даний проект звіту проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01.02.2019 року до 15.02.2019 року.

Зауваження та пропозиції до проекту звіту Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації до 15 лютого 2019 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка,7, т. (0462) 66-91-61, e-mail: [email protected] Контактна особа: Василюк Олена Володимирівна — завідувач сектору — головний бухгалтер Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Звіт

ГО Активне Суспільство України