Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проекту звіту про виконання у 2018 році Програми інформатизації Чернігівської області на 2018-2020 роки

Чернігівською обласною державною адміністрацією підготовлено проект звіту про виконання у 2018 році Програми інформатизації Чернігівської області на 2018-2020 роки

Програма спрямована на використання нових інформаційних технологій, сучасної обчислювальної та комунікаційної техніки, розширення та вдосконалення єдиної телекомунікаційної мережі, баз і банків даних та знань, система підготовки висококваліфікованих фахівців для забезпечення економічного, духовного, культурного та наукового зростання, як вирішальної умови поліпшення ситуації в області, планомірний розвиток практично усіх галузей економіки. Заходи з інформатизації області у 2018 році спрямовані на забезпечення розвитку телекомунікаційної інфраструктури та формування інформаційної інфраструктури області і, як наслідок, підвищення ефективності управлінських рішень у розв’язанні проблем соціально-економічного розвитку регіону.

Даний проект звіту проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01.02.2019 року до 15.02.2019 року.

Зауваження та пропозиції до проекту звіту прийматимуться  Чернігівською обласною державною адміністрацією до 15 лютого 2019 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка,7,  т. (0462) 67-50-64, e-mail: [email protected].

Контактна особа: Защита Олександра – заступник начальника відділу фінансового забезпечення – заступник головного бухгалтера апарату.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект звіту

ГО Активне Суспільство України