Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій
щодо  проекту Програми економічного і соціального розвитку
області на 2019 рік

Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації підготовлено проект Програми економічного і соціального розвитку області на 2019 рік (далі — Програма).

Проект Програми підготовлений на виконання розпорядження  голови облдержадміністрації від 19.09.2018 №533 «Про розроблення проекту Програми економічного і соціального  розвитку області на 2019 рік».

Програма розроблена відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», «Про засади державної регіональної політики», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» та постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 № 621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 07 по 21 грудня 2018 року.

Зауваження та пропозиції прийматимуться до 21 грудня 2018 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7 кім. 10; тел. 675-692,  [email protected].

Контактна особа: Баженова Андріанна Андріївна – начальник відділу стратегічного планування, прогнозування та моніторингу регіонального розвитку Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації та Департаменту в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Проект Програми економічного і соціального розвитку області на 2019 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

ГО Активне Суспільство України