30-11-2018 16:21

Україна

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

2018

    м. Чернігів                               №

 

        

 

 

Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня»

 

 

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня
1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами і доповненнями), з метою встановлення тарифів на вимогу чинного законодавства з о б о в’ я з у ю:

1. Встановити:

1.1. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня», згідно з додатком 1.

1.2. Тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, попередніх профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня», згідно з додатком 2.

2. Взяти до відома, що:

2.1. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1, 1.2 пункту 1:

2.1.1. Не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.1.2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.1.3. У випадку, коли при проходженні медичного огляду пацієнт потребує додаткових висновків окремих лікарів-спеціалістів або результатів лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг додатково включається до загальної вартості медичного огляду.

2.1.4. При проходженні медичних оглядів, де існує необхідність у висновку фахівців медичного профілю, відсутніх у штаті лікарні, та лабораторних, діагностичних та інших дослідженнях, не врахованих у тарифах, пацієнт приймається після проходження медичного огляду у цих фахівців та лабораторних, діагностичних та інших досліджень в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

 2.2. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.1 пункту 1, вартість оглядів лікарями-фахівцями: онкологом, гематологом та вартість лабораторних, діагностичних та інших досліджень: визначення гама-глютамілтрансферази в крові, ксантуренової кислоти, дельта-амінолевулінової кислоти, копропорфірину у сечі, підрахунок кількості еритроцитів, ретикулоцитів, еритроцитів з базофільною зернистістю, визначення терморезистентності еритроцитів, кольоровідчуття, об’єму акомодації, тонометрії, альгезіметрії, палестезіометрії, динамометрії, скіаскопії, рефрактометрії, дослідження сенсомоторних реакцій, уваги, емоційної стійкості та відчуття тривоги, стійкості до впливу стресів, орієнтації у просторі, пам’яті зорової та слухової, недбалості, здібності до адаптації не враховані.

2.3. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.2 пункту 1, вартість бланків медичних довідок не врахована і оплачується пацієнтами додатково.

3. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 26 листопада 2008 року № 411 «Про тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом “Чернігівська обласна лікарня”», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 22 грудня 2008 року за № 63/724, та від 18 серпня 2016 року № 453 «Про тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних оглядів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом “Чернігівська обласна лікарня”», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 31 серпня 2016 року за № 22/1057.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

 

Голова                                                                                  О. МИСНИК

 

ГО Активне Суспільство України