22-11-2018 11:00

Інформаційне повідомлення про електронні консультації Програми покращання матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони, військових частин та правоохоронних органів, які дислокуються на території Чернігівської області,  на 2019 рік

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проект Програми покращання матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони, військових частин та правоохоронних органів, які дислокуються на території Чернігівської області,  на 2019 рік.

Програмою передбачено  забезпечення проведення заходів територіальної оборони, надання допомоги військовим частинам та правоохоронним органам із забезпечення матеріально-технічними засобами, забезпечення надання послуг з транспортних перевезень військовозобов’язаних та військовослужбовців.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 22 листопада по 07 грудня 2018 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 07 грудня 2018 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-54-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Кулібик Андрій Вікторович, начальник відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект Програми

Додаток 1

Додаток 2

 

ГО Активне Суспільство України