16-11-2018 12:18

Інформаційне повідомлення 
про проведення електронних консультацій щодо проекту Регіональної програми розвитку
автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2019 – 2022 роки

Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації підготовлено проект Регіональної програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2019 – 2022 роки.

Основною метою Програми є поліпшення транспортно-експлуатаційного стану мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та споруд на них, забезпечення безперервного розвитку мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення, підвищення рівня їх капітальності відповідно до темпів автомобілізації країни, відновлення і розвиток автомобільних доріг загального користування місцевого значення, підвищення на них рівня безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезень.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект проект Регіональної програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2019 – 2022 роки, проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 16 по 30 листопада 2018 року (включно).

Пропозиції, зауваження та рекомендації  надсилати по 30 листопада 2018 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів,  вул. Єлецька, 11, Управління капітального будівництва облдержадміністрації, ел.пошта: [email protected].

Контактна особа: Трутень Анатолій Миколайович, начальник відділу автомобільних доріг Управління капітального будівництва  облдержадміністрації  тел. (04622) 678-522.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайтах облдержадміністрації та Управління капітального будівництва в рубриці "Консультації з громадськістю" у терміни, визначені чинним законодавством.

Проект Регіональної програми розвитку автомобільних доріг
загального користування місцевого значення на 2019 – 2022 роки

ГО Активне Суспільство України