23-10-2018 16:05

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій
 щодо проекту рішення про припинення юридичних осіб-закладів охорони здоров’я, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області шляхом реорганізації (перетворення) у комунальні некомерційні підприємства

Управлінням охорони здоров’я обласної державної адміністрації підготовлено проект рішення  Чернігівскої обласної ради про припинення юридичних осіб-закладів охорони здоров’я, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області шляхом реорганізації (перетворення) у комунальні некомерційні підприємства.

Створення комунальних некомерційних підприємств дасть достатній рівень самостійності для надання ефективного та своєчасного медичного обслуговування населення області і водночас економічної ефективності використання активів 

Проект вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 24 жовтня до 07 листопада 2018 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації щодо формування госпітальних округів та підвищення доступності медичної допомоги до населення надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел., (04622) 4-01-82, (0462) 67-27-87) або в електронному вигляді за адресою [email protected].

Контактні особи: Лебедєва Тетяна Миколаївна, начальник відділу управління медичними кадрами та роботи зі зверненнями громадян Управління охорони здоров’я облдержадміністрації (тел.(0462)66-54-16).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект рішення

Додаток 1

ГО Активне Суспільство України