19-07-2018 16:47

Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від   2018 року
м.Чернігів
 

 

 

Про тарифи на платні послуги,
що надаються Сновською центральною районною лікарнею Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області

 

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня                1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами і доповненнями), з метою встановлення тарифів на вимогу чинного законодавства зобов’язую:

1. Встановити:

1.1. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Сновською центральною районною лікарнею Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області, згідно з додатком 1.

1.2. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб, що надаються Сновською центральною районною лікарнею Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області, згідно з додатком 2.

1.3. Тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, попередніх профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються Сновською центральною районною лікарнею Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області, згідно з додатком 3.

1.4. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних наркологічних та психіатричних медичних оглядів, що надаються Сновською центральною районною лікарнею Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області, згідно з додатком 4.

2. Взяти до відома, що:     

2.1. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.4 пункту 1, не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.2. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.3                                                                                 пункту 1:

2.2.1. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.2.2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду пацієнт потребує додаткових висновків окремих лікарів-спеціалістів або результатів лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг додатково включається до загальної вартості медичного огляду.

2.2.3. При проходженні медичних оглядів, де існує необхідність у висновку фахівців медичного профілю, відсутніх у штаті лікарні, та лабораторних, діагностичних та інших дослідженнях, не врахованих у тарифах, пацієнт приймається після проходження медичного огляду у цих фахівців та лабораторних, діагностичних та інших досліджень в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

2.3. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.3 пункту 1, вартість бланків медичних довідок не врахована і оплачується пацієнтами додатково.

2.4. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.2 пункту 1, вартість флюорографії враховано при проведенні попереднього медогляду та надалі 1 раз на рік.

2.5. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.4 пункту 1, вартість бланків сертифікатів про проходження профілактичних наркологічних оглядів, медичних довідок про проходження обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів не врахована і оплачується пацієнтами додатково.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 09 березня 2016 року № 109 «Про тарифи на платні послуги, що надаються Щорською центральною районною лікарнею», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області  31 березня 2016 року за № 8/1043.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

Голова                                                                                  В. КУЛІЧ

Додатки

Аналіз регуляторного впливу

Порівняльна таблиця

 

ГО Активне Суспільство України