21-06-2018 16:08

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 03 жовтня 2016 року № 596»

Відділом роботи із зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 03 жовтня 2016 року №596».

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 червня до 10 липня 2018 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 20 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до відділу роботи із зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації (м.Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, тел. 675-058, 675-264 або за ел. адресою [email protected]).

Контактна особа: Соловей Олена Василівна, начальник відділу роботи із зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження

ГО Активне Суспільство України