25-05-2018 14:57

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області»

Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Управлінням охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області», згідно з яким пропонується встановлення тарифів на платні ортопедичні стоматологічні послуги та втрата чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 22 лютого 2016 року № 82 «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області», зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 10 березня 2016 року за № 3/1038.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03 листопада 2010 року № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 25 травня по 08 червня 2018 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 08 червня (включно) до Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 26, 34, тел. 669-159, 675-648 або в електронному вигляді за адресою [email protected]), до Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 4-42-88, 4-41-86, 4-01-82, E-mail: uoz_ [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області»

ГО Активне Суспільство України