22-05-2018 16:35

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про внесення змін до додаткового переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік»

Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготовлено проект рішення Чернігівської обласної ради «Про внесення змін до додаткового переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік».

Відповідно до розпорядження Чернігівської облдержадміністрації від 28.02.2018 № 96 «Про внесення змін до структури обласної державної адміністрації», проведена реорганізація Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації шляхом приєднання до Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та створено нову структуру облдержадміністрації – Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

У зв’язку з вищенаведеним, необхідно внести зміни до додаткового переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються по 23 травня 2018 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, е-пошта: [email protected]

Контактна особа: Ганжа Валентина Юріївна – начальник відділу економіки природокористування управління бюджетного фінансування та економіки природокористування.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект рішення Чернігівської обласної ради

 

ГО Активне Суспільство України