04-05-2018 15:59

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження щомісячно готівкової виплати».

Проект розпорядження підготовлено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 р. № 197 «Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Департаменту соціального захисту населення, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності проект змін Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 26 квітня до 10 травня 2018 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 10 травня 2018 року (включно) за адресою: 14028, м. Чернігів, проспект Миру, 116 а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected]

Контактна особа: Кучерява Ольга Олегівна – начальник відділу персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням та виплатою пенсій Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел. 5-99-38.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Департаменту соціального захисту населення в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

ГО Активне Суспільство України