15-03-2018 14:31

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про затвердження переліку регіонально рідкісних видів рослин  Чернігівської області»

Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготовлено проект рішення Чернігівської обласної ради «Про затвердження переліку регіонально рідкісних видів рослин  Чернігівської області».

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про рослинний світ» види рослин, які не занесені до Червоної книги України, але є рідкісними або такими, що перебувають під загрозою зникнення на території областей можуть заноситися до Переліку видів рослин, що підлягають особливій охороні на цих територіях, так званих регіонально рідкісних видів. Перелік та Положення про нього затверджуються обласними радами.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 13.03.2018 по 27.03.2018.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються до 27 березня 2018 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, тел. (0462) 66-96-60, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Синіговець Віталіна Дмитрівна – начальник відділу природно-заповідного фонду, біоресурсів та екомережі управління екологічної безпеки та дозвільної системи.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект рішення Чернігівської обласної ради «Про затвердження переліку
регіонально рідкісних видів рослин Чернігівської області»

Додаток 1

Додаток 2

ГО Активне Суспільство України