28-02-2018 09:06

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту змін  до Програми соціальної ї підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та  бійців-добровольців у Чернігівській області на 2017-2018 роки

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проект змін до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та бійців-добровольців у Чернігівській області на 2017-2018 роки.

Програма містить перелік завдань та заходів щодо надання соціальної підтримки учасників АТО, членів їх сімей, а також бійців-добровольців. Зокрема Програма охоплює заходи щодо медичної та соціальної адаптації, психологічної реабілітації; професійної підготовці та перепідготовці учасників АТО, соціального захисту членів їх родин; надання фінансової підтримки членам сімей загиблих учасників АТО; видача посвідчення та виплата одноразової грошової допомоги бійцям-добровольцям тощо.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект змін до Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 28 лютого  до 14 березня 2018 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 14 березня 2018 року (включно) за адресою: 14028, м. Чернігів, проспект Миру, 116 а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел. 5 99 38, e-пошта: [email protected]

Контактна особа: Кучерява Ольга Олегівна, начальник  відділу персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням та виплатою пенсій Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

ГО Активне Суспільство України