21-12-2017 16:28

Інформаційне повідомлення

про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про прийняття розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) обєктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету на 2018 рік»

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20 жовтня 2016 року № 281 «Про затвердження Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2016 року за № 1469/29599 Управлінням капітального будівництва обласної державної адміністрації розроблено проект рішення Чернігівської обласної ради «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Чернігівської області на 2018 рік».

Проект спрямований на затвердження обґрунтованого розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Чернігівської області на 2018 рік.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект рішення проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 грудня 2017  по 21 січня 2018 року (включно).

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту рішення надсилати до 21 січня 2018 року (включно) на електронну адресу: ukb_1@cg.gov.ua з поміткою "Пропозиції до проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Чернігівської області на 2018 рік» або за адресою: 14000, м. Чернігів,  вул. Єлецька, 11.

Контактна особа: Довгаль Сергій Миколайович  начальник відділу юридичної та організаційної роботи Управління капітального будівництва облдержадміністрації. тел. 4-15-72.

Звіт  про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Управління капітального будівництва  облдержадміністрації  в рубриці «Консультації з громадськістю» у терміни,  визначені чинним законодавством. 

Проект рішення Чернігівської обласної ради «Про прийняття розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету на 2018 рік»

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

ГО Активне Суспільство України