19-12-2017 10:54

Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

2018

    м. Чернігів                               №

 

        

 

Про тарифи на платні послуги, що надаються Козелецькою центральною районною лікарнею

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами і доповненнями), з метою встановлення тарифів на вимогу чинного законодавства:

1. Встановити:

1.1. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Козелецькою центральною районною лікарнею, згідно з додатком 1.

1.2. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб, що надаються Козелецькою центральною районною лікарнею, згідно з додатком 2.

1.3. Тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, попередніх профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються Козелецькою центральною районною лікарнею, згідно з додатком 3.

1.4. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних наркологічних та психіатричних медичних оглядів, що надаються Козелецькою центральною районною лікарнею, згідно з додатком 4.

2. Взяти до відома, що:     

2.1. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.4 пункту 1, не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.2. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.3 пункту 1:

2.2.1. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.2.2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду пацієнт потребує додаткових висновків окремих лікарів-спеціалістів або результатів лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг додатково включається до загальної вартості медичного огляду.

2.2.3. При проходженні медичних оглядів, де існує необхідність у висновку фахівців медичного профілю, відсутніх у штаті лікарні, та лабораторних, діагностичних та інших досліджень, не врахованих у тарифах, пацієнт приймається після проходження медичного огляду у цих фахівців та лабораторних, діагностичних та інших досліджень в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

2.3. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1, 1.3 пункту 1, вартість бланків медичних довідок не врахована і оплачується пацієнтами додатково.

2.4. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.1 пункту 1, вартість дослідження ФЗД (спірометрії) не враховано.

2.5. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.2 пункту 1:

2.5.1. Вартість флюорографії враховано при проведенні попереднього медогляду та надалі 1 раз на рік.

2.5.2. Вартість дослідження на носійство кишкових інфекцій, серологічне дослідження на черевний тиф, мазок з горла та носа на наявність патогенного стафілококу не враховано. При проходженні певних медичних оглядів, де існує необхідність їх проведення, пацієнт приймається після проходження дослідження в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

2.6. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.4 пункту 1, вартість бланків сертифікатів про проходження профілактичних наркологічних оглядів, медичних довідок про проходження обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів не врахована і оплачується пацієнтами додатково.

3. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

4. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

Голова обласної державної адміністрації                                                                                                        В.П. Куліч

 

ГО Активне Суспільство України