24-11-2017 16:35

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю проекту змін  Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2016 - 2020 роки

 Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проект змін Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2016 - 2020 роки

Внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2016-2020 роки викликане тим, що для виконання заходів з профілактики правопорушень залучаються і підрозділи Управління патрульної поліції у м. Чернігові, які за результатами проведених реформ, не входять до структури Головного управління Національної поліції в області.

Пропонується додати Управління патрульної поліції у м.Чернігові до відповідальних виконавців та учасників Програми, що дасть змогу передавати йому матеріально-технічні засоби.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект змін до Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з  27 листопада по 06 грудня  2017 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 06 грудня 2017 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-54-01, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Кулібик Андрій Вікторович, начальник відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати консультацій буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект Програми

Додаток

ГО Активне Суспільство України