31-10-2017 15:13

Інформаційне повідомлення 
про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту змін до регіональної цільової Програми  ведення містобудівного кадастру Чернігівської області на 2016-2018 роки

Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації розроблено проект змін до регіональної цільової Програми ведення містобудівного кадастру Чернігівської області на 2016-2018 роки (далі-Програма),  затверджену рішенням Чернігівської обласної ради другої сесії сьомого скликання від 18.12.2015 року.

Метою Програми є забезпечення на території Чернігівської області проведення єдиної державної політики у сфері містобудування та архітектури, впровадження та використання сучасних передових геоінформаційних технологій, розроблення геоінформаційного порталу містобудівного кадастру області, що створить передумови для ефективного вирішення функціональних завдань управлінь, відділів облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

Реалізація заходів Програми забезпечить покращення інвестиційного клімату та створення  прозорих  та  комфортних умов для роботи   підприємців, застосування Європейських стандартів  управління територіальним   розвитком, підвищення   якості   управлінських  рішень  завдяки  моделюванню  оцінки  їх наслідків.

Створення містобудівного кадастру області з урахуванням підсистем міст обласного підпорядкування і районів для постійної актуалізації та використання інтегрованих даних про господарський, містобудівний розвиток території області та окремих адміністративно - територіальних одиниць створить сучасне ефективне підгрунтя для соціального та економічного розвитку громад Чернігівської області.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03 листопада 2010 року № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект змін до Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01.11.2017 по 20.11.2017.

Зауваження та пропозиції до проекту змін до регіональної цільової Програми прийматимуться Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації до 20 жовтня 2017 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Елецька, 11, т/ф. (0462) 67-69-57, е-mail:[email protected]  

         Контактна особа: Сергій Олександрович Куреня, начальник відділу містобудівного кадастру та моніторингу Управління містобудування та архітектури  Чернігівської обласної державної адміністрації, т/ф(0462)6 7-69-57, е-mail: [email protected] .

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

 

ГО Активне Суспільство України