29-08-2017 13:49

Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від   2017 року
м.Чернігів
 

 

 

Про тарифи на платні послуги,

що надаються Чернігівською 

міською лікарнею № 2 

Чернігівської міської ради

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня  1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами і доповненнями), з метою встановлення тарифів на вимогу чинного законодавства:

1. Встановити:

1.1. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Чернігівською міською                  лікарнею № 2 Чернігівської міської ради, згідно з додатком 1.

1.2. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 2 Чернігівської міської ради, згідно з додатком 2.

1.3. Тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 2 Чернігівської міської ради, згідно з додатком 3.

2. Взяти до відома, що:

2.1. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.3  пункту 1:

2.1.1. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.1.2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду пацієнт потребує додаткових висновків окремих лікарів-спеціалістів або результатів лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг додатково включається до загальної вартості медичного огляду.

2.1.3. При проходженні медичних оглядів, де існує необхідність у висновку фахівців медичного профілю, відсутніх у штаті лікарні, та лабораторних, діагностичних та інших досліджень, не врахованих у тарифах, пацієнт приймається після проходження медичного огляду у цих фахівців та лабораторних, діагностичних та інших досліджень в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

2.2. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.1 пункту 1:

2.2.1. Не враховано податок на додану вартість на підставі абзацу першого підпункту 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України. У разі проведення профілактичних медичних оглядів із підготовкою висновку про стан здоров’я на прохання громадян, у тарифах враховується податок на додану вартість (підпункт 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України).

2.2.2. Вартість оглядів такими лікарями-фахівцями, як онколог, фтизіатр, гематолог, алерголог та вартість лабораторних, діагностичних та інших досліджень, а саме: визначення ртуті в сечі, амінолевуленової кислоти, глютамілтрансферази в крові, відсотка насичення трансферину залізом крові, карбоксигемоглобіну в крові, метгемоглобіну в крові, наявності тілець Гейнця, альгезіметрії, динамометрії, об’єму акомодації, тонометрії, кольоровідчуття; рентгенографія трубчастих кісток, опорно-рухового апарата; дослідження сенсомоторних реакцій, уваги, реакції на об'єкт, що рухається, швидкості переключення уваги, емоційної стійкості та відчуття тривоги, стійкості до дії стресів, орієнтації у просторі, втомлюваності, здатності приймати рішення в екстремальних умовах, пам’яті зорової та слухової, недбалості, здібності до адаптації, холодової проби, вібраційної чутливості, скіаскопії, рефрактометрії, зонографії плеври, ларингоскопії, характеру зору; бактеріологічне дослідження на флору (для жінок), не враховані. При проходженні певних медичних оглядів, де існує необхідність у висновку фахівців медичного профілю, відсутніх у штаті лікарні, та лабораторних, діагностичних та інших досліджень, не врахованих у тарифах, пацієнт приймається після проходження медичного огляду у цих фахівців та лабораторних, діагностичних та інших досліджень в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

2.3. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.2 пункту 1, враховано податок на додану вартість відповідно до підпункту 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України.

2.4. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктом 1.3 пункту 1, не враховано податок на додану вартість. В разі проведення медичного огляду осіб для видачі посвідчення водія транспортних засобів враховується податок на додану вартість, відповідно до підпункту 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 липня 2013 року № 295 «Про тарифи на платні послуги, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 2 Чернігівської міської ради», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 24 липня 2013 року за № 13/938.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

 

Голова обласної

державної адміністрації                                                                 В.П. Куліч

 

 

Аналіз регуляторного впливу

Порівняльна таблиця

Тарифи

 

ГО Активне Суспільство України