07-08-2017 10:21

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту  змін до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у Чернігівській області на 2017-2018 роки

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проект  змін до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у Чернігівській області на 2017-2018 роки.

Метою Програми є надання соціальної підтримки особам з числа мешканців Чернігівської області, які перебували або перебувають у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізовувались для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, але в подальшому не ввійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Департаменту соціального захисту населення, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності проект Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 04 до 18 серпня 2017 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 18 серпня  2017 року (включно) за адресою: 14028, м. Чернігів, проспект Миру, 116 а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected]

Контактна особа: Кучерява Ольга Олегівна – начальник відділу персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням та виплатою пенсій Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел.5 99 38.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Департаменту соціального захисту населення в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект змін до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у Чернігівській області на 2017-2018 роки

Департамент соціального захисту населення
Чернігівської обласної державної адміністрації

ГО Активне Суспільство України