20-07-2017 15:05

Інформаційне повідомлення

про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) обєктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету на 2017 рік»

 

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20 жовтня 2016 року       № 281 «Про затвердження Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2016 року за № 1469/29599, Управлінням капітального будівництва обласної державної адміністрації розроблено проект рішення Чернігівської обласної ради «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету на 2017 рік».

Проект спрямований на затвердження обґрунтованого розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету на 2017 рік.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996, з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проект рішення проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 21 липня до 04 серпня 2017 року (включно).

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту рішення надсилати до 04 серпня 2017 року (включно) на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів обласного бюджету на 2017 рік» або за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Єлецька, 11.

Контактна особа: Шуман Андрій Петрович, заступник начальника Управління капітального будівництва облдержадміністрації – начальник виробничо-технічного відділу, тел. 4-05-42.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці "Консультації з громадськістю" у терміни, визначені чинним законодавством.

ГО Активне Суспільство України