08-06-2017 08:21

Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від   2017 року
м.Чернігів

 

 

Про тарифи на платні
послуги з проведення
профілактичних медичних
оглядів, що надаються
Чернігівською міською лікарнею №1
Чернігівської міської ради

 

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня  1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами і доповненнями), розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (із змінами і доповненнями):

1. Встановити тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 1 Чернігівської міської ради, згідно з додатком.

2. Взяти до відома, що:

2.1. У тарифах не враховано податок на додану вартість на підставі абзацу першого підпункту 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України.

2.2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.3. У тарифах вартість серологічного дослідження на черевний тиф не враховано. При проходженні певних медичних оглядів, де існує необхідність його проведення, пацієнт приймається після проходження дослідження в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

2.4. У тарифах вартість флюорографії враховано при проведенні попереднього медогляду та надалі 1 раз на рік.

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12 березня 2015 року № 101 «Про тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів, що надаються госпрозрахунковим центром Чернігівської міської лікарні №1 Чернігівської міської ради», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 26 березня 2015 року за № 17/1010.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

Голова обласної
державної адміністрації                                                                 В.П. Куліч

 

додаток

порівняння тарифів

аналіз регуляторного впливу

ГО Активне Суспільство України