02-06-2017 08:28

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів місцевого рівня»

Департаментом cім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів місцевого рівня», згідно з яким пропонується затвердження порядків забезпечення харчуванням за рахунок коштів місцевих бюджетів учасників спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів, забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення за рахунок коштів місцевих бюджетів спортсменів-учасників спортивних заходів, грошові добові норми витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів, грошові норми витрат на забезпечення спортсменів-учасників спортивних заходів лікарськими засобами та виробами медичного призначення та норми витрат на проведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03 листопада 2010 року № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01 червня до 21 червня 2017 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Департаментом cім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації (м. Чернігів, проспект Миру, буд. 14, кімн. 416; тел. (0462) 67-65-56, (0462) 67-68-59 або в електронному вигляді за адресою [email protected], [email protected]).

Контактна особа: Черток Тетяна Олександрівна, головний спеціаліст -юрисконсульт відділу організаційної та кадрової роботи управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови ОДА

Додатки до розпорядження голови ОДА

ГО Активне Суспільство України