06-04-2017 08:10

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації 
«Про обласний конкурс рукописів місцевих авторів»

 

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про обласний конкурс рукописів місцевих авторів», згідно з яким, на виконання обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки, затвердженої рішенням 28-ї сесії обласної ради 6-го скликання (далі — Програма) та з метою кваліфікованого, прозорого та об’єктивного відбору творів в рамках заходу 5.1 «Випуск книг місцевих авторів» Програми, пропонується затвердити Положення про обласний конкурс рукописів місцевих авторів, утворити комісію з питань підтримки місцевого книговидання при облдержадміністрації (далі — Комісія), затвердити Положення про Комісії та її склад.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 05 по 20 квітня 2017 року (включно)

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 15 лютого 2017 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Сорокін Валерій Володимирович, начальник відділу співпраці зі ЗМІ управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект розпорядження «Про обласний конкурс рукописів місцевих авторів»

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

ГО Активне Суспільство України