28-03-2017 15:55

Інформаційне повідомлення

про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються Чернігівською міською лікарнею №1 Чернігівської міської ради»

 

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації спільно з управлінням охорони здоров’я обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються Чернігівською міською лікарнею №1 Чернігівської міської ради», згідно з яким пропонується встановлення тарифів на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, профілактичних медичних оглядів для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, та втрата чинності розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 березня 2015 року № 106 «Про тарифи на платні послуги, що надаються Чернігівською міською лікарнею №1 Чернігівської міської ради», зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 31 березня 2015 року за № 18/1011.

Проект розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 28 березня до 11 квітня 2017 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 34, 26; тел. 675-648, 669-159 або в електронному вигляді за адресою [email protected]), до управлінні охорони здоров’я обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 4-42-88, 4-41-86, 4-01-82, E-mail: [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект розпорядження «Про тарифи на платні послуги, що надаються Чернігівською міською лікарнею №1 Чернігівської міської ради»

ГО Активне Суспільство України