08-02-2017 15:45

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо
проекту звіту про виконання у 2016 році заходів обласної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства „Власний дім” на 2016-2020 роки

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проект звіту щодо виконання у 2016 році заходів обласної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства „Власний дім” на 2016-2020 роки.

З метою втілення державної політики в сфері житлового будівництва в сільській місцевості, соціально-побутового облаштування села та на виконання Указу президента України від 27.03.1998 року № 222 „Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” в області, починаючи з 1999 року, впроваджується регіональна Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі „Власний дім”. Програма спрямована на покращення житлових і соціально – побутових умов проживання сільського населення шляхом надання їм державних довгострокових пільгових кредитів, з платою за користування в розмірі 3% річних  (багатодітні сім’ї звільняються від сплати відсотків).

Реалізація зазначеної Програми покладена на  Чернігівський обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту щодо виконання у 2016 році заходів обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 06 до 20 лютого 2017 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 20 лютого 2017 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7  Департамент економічного розвитку обласної державної адміністрації,
e-пошта: [email protected].

Контактна особа: Помеленко Ірина Василівна – начальник відділу державних інвестицій Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації, тел. 675-834.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Звіт про виконання регіональної програми за 2016 рік

Пояснювальна записка

 

Департаментом економічного розвитку
облдержадміністрації

ГО Активне Суспільство України