16-09-2016 10:14

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій проекту Програми створення страхового фонду документації Чернігівської області на 2016-2020 роки

 

Державним архівом Чернігівської області підготовлено проект Програми створення страхового фонду документації Чернігівської області на 2016-2020 роки, метою Програми  є створення обласного страхового фонду документації (далі – СФД) для забезпечення користувачів – державних органів, органів місцевого самоврядування, постачальників документів – повнорозмірними паперовими їх копіями у випадку відсутності, втрати, псування або недоступності оригіналів документації для проведення будівельних (відбудовчих), аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт під час ліквідування надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та в особливий період, для збереження культурної спадщини.

Проект Програми виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 16 до 30 вересня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту Програми надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Державного архіву Чернігівської області (м. Чернігів, вул. Мстиславська, 2, кімн. 19); тел. 645-965, 645-966 або в електронному вигляді за адресою [email protected].

Контактна особа: Новик Наталія Петрівна, начальник відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Державного архіву Чернігівської області. 

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект Програми СФД Чернігів

Додатки до програми СФД 1,2

Додаток до програми СФД 3

ГО Активне Суспільство України