25-02-2016 16:02

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту звіту про виконання обласної Регіональної цільової програми розвитку зовнішньоекономічної діяльності області на 2011-2015 роки за 2015 рік

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проект звіту про виконання регіональної цільової програми розвитку зовнішньоекономічної діяльності області на 2011-2015 роки за підсумками 2015 року.

Регіональна цільова програма розвитку зовнішньоекономічної діяльності області на 2011-2015 роки, спрямована на створення умов для розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств; просування експортного потенціалу за кордоном, підтримку конкурентоспроможності Чернігівської області у сфері міжрегіонального співробітництва; позиціонування Чернігівської області у світовому економічному середовищі, як надійного партнера та перспективної території для ведення бізнесу, в тому числі, через започаткування нових та поглиблення існуючих зв’язків області з регіонами країн світу та міжнародними організаціями.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 18 лютого до 04 березня 2016 року. 

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться по 04 березня 2016 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент економічного розвитку облдержадміністрації, тел.: 674-656;  е-mail: [email protected].

Контактні особи: Власенко Віктор Михайлович – начальник відділу зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та міжрегіонального співробітництва Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Звіт про виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку зовнішньоекономічної діяльності області на 2011-2015 роки за підсумками 2015 р.

ГО Активне Суспільство України