27-11-2015 11:29

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту орієнтовного плану роботи облдержадміністрації з проведення консультацій з громадськістю у 2016 році

На виконання п. 6 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996, з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації підготовлено проект орієнтовного плану роботи облдержадміністрації з проведення консультацій з громадськістю у 2016 році.

Проект орієнтовного річного плану передбачає перелік питань (проектів рішень), які плануються винести на громадське обговорення. Орієнтовний план складався з урахуванням основних завдань, визначених Програмою діяльності Кабінету Міністрів України, Державною програмою економічного і соціального розвитку України та іншими документами, а також результатів проведення попередніх консультацій з громадськістю та пропозицій Громадської ради при облдержадміністрації.  

Зауваження та пропозиції до проекту орієнтовного плану прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 14 грудня 2015 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Бєлінського 11, тел. (0462) 67-59-67), е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Сапон Валентина Василівна, головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністраціїй з громадськістю облдержадміністрації

Проект орієнтовного плану роботи ОДА з проведення консультацій з громадськістю у 2016 році

ГО Активне Суспільство України