04-11-2015 14:49

Інформаційне повідомлення
про громадське обговорення проекту плану заходів
з підготовки та відзначення в області Дня Гідності та Свободи

На підтримку ініціатив громадськості та з метою утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, обласною державною адміністрацією розроблено відповідний проект плану заходів.

Даний проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 4 до 11 листопада 2015 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації на електронну пошту [email protected]. У темі листа обов’язково зазначити тему «Пропозиції до Плану заходів до Дня Гідності та Свободи».

Контактна особа: Жирнов Ігор Іванович, заступник начальника управління — начальник відділу суспільно-політичного моніторингу управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 66-92-19).

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

Проект плану заходів з підготовки та відзначення в області Дня Гідності та Свободи

ГО Активне Суспільство України