15-09-2015 11:48

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту
проміжного звіту про реалізацію плану дій з реалізації Ініціативи
«Партнерство «Відкритий Уряд» у Чернігівській області у 2014-2015 роках


Календар з безперервної реалізації плану дій в Україні, розроблений керівним комітетом Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», передбачає підготовку та публікацію до 30 вересня проміжного звіту про реалізацію плану дій.

Проміжна оцінка проводиться з метою аналізу стану виконання заходів з реалізації плану дій, визначення їх актуальності, а також надання рекомендацій щодо посилення роботи у тих чи інших напрямах Ініціативи.

Обласна державна адміністрація підготувала проект проміжного звіту про реалізацію плану дій з реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у Чернігівській області у 2014 – 2015 роках на основі інформації, наданої структурними підрозділами облдержадміністрації, райдержадміністраціями.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту звіту можна надсилати до 23 вересня 2015 року на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту звіту «Відкритий Уряд».

Контактна особа: Сердюк Оксана Станіславівна, заступник директора Департаменту – начальник управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (тел. 66-92-19).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.


Проект Проміжного звіту
про реалізацію плану дій із впровадження
Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у Чернігівській області у 2014 - 2015 роках


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

ГО Активне Суспільство України